Over The Mountains eller IVF dag 11

Det blev en enkel liten tur till parken igår med en miniflaska bubbel, sparris, parmesan & soltorkade tomater och lite kycklingsallad. De här fina kakorna fick också följa med. Vi hade riktigt fina 3 minuter på filten innan vi överfölls av mygg och främmande hundar som också ville mumsa. 

Det gick bra igår 5-6 ägg som ser bra ut. Sista sprutan intogs 23.00 igår kväll på sjukhuset. Nu återstår bara stolpiller 🙂 känns som mystiken är obefintlig här i alla fall, jag kan lika gärna gå all in!   Hoppas du har en fin dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s