If I Had – sminkväskan som kom undan 

I vintras tillbringade vi julafton hos min mamma utanför Tranås. Någonstans mellan hennes hus & slutdestinationen Köpenhamn försvann min sminkväska (?) jag gick inte ur bilen en enda gång. Den var plötsligt bara helt väck!

Det var ju en bra anledning att köpa en ny sminkväska + necessär, jag valde dessa fina från HAY.    I lördags åkte vi ju till stranden med massor med grejer och folk i bilen & nu har det hänt igen – min sminkväska är helt försvunnen 😦 Jag var ganska glad för både den och innehållet.           Förutom själva väskan var ögonconcealern från Smashbox, Lipglossen från Tromborg & läppstiftet från Maxfactor några riktiga favoriter. 

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Google-foto

  Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s