Million Dollar Man – Parrelationen under IVF behandling

 Idag är det 1 år sedan C & jag förlovade oss 💕 Jag körde skattjakt över hela huset, champagnen & chokladen blev grillade på terassen den korta tiden C var på väg genom huset. Sista posten var jag – iförd en stor rosett + ett paket med inslagna leksaksringar & ett kort där det stod JA! Då hade han väntat i 10 månader på mitt svar 😉 

That’s a keeper! Trots våra ups and downs är han världens finaste & bästa man. Jag är väldigt, väldigt lyckligt lottad! 

Ett stort, potentiellt problem som alla par i vår situation dock ställs inför är – hur i hela friden håller man liv i passionen under tiden man kämpar med barnlöshet?! Det finns nog få saker som sliter så på parförhållandet & lusten som det vi går igenom nu. 

Jag är stolt över mig själv – jag har tagit ett beslut: jag tänker inte stressa den här veckan. De dagar jag ska till sjukhuset tänker jag inte flänga till jobbet efteråt. Istället tar jag det så lugnt jag bara kan, andas, läser, filosoferar, besöken får ta så lång tid det tar. Oavsett besked och resultat ska jag få ta det lugnt & inte utsättas för hetsen på jobbet. Jag gör det jag absolut måste i lugn och ro hemma. 

Inför kvällen fixar jag lite plockmat & så överraskar jag C med en picknick i parken ikväll. 💕 Hur gör ni för att hålla liv i passionen?! 

3 reaktioner på ”Million Dollar Man – Parrelationen under IVF behandling

 1. tessfriis skriver:

  Underbart! Stort Grattis! Vilken fin dag du ordnat till er. Både då och idag. ❤️❤️❤️
  Jadu, det där med relationer och passion… Vi har haft vår beskärda del av ångest och stora svek så jag vet inte riktigt… Kämpar just nu, och har dessvärre gjort en längre tid, att inte tappa den grundläggande kärleken totalt 😕
  All lycka till er fina du!!! 💗💗💗

 2. annaoyes skriver:

  Tack tack, blev en enkel liten historia i parken. Jag har förstått det kära du och det är så sorgligt att tänka på! Du förtjänar himlastormande passion, trygghet och all kärlek och bekräftelse i världen! Du är så stark nu och har säkert förändrats en hel del under er relation, jag hoppas att ni kan förändras tillsammans! ❤️❤️❤️ Jag ÄR så glad och tacksam för dig, det hoppas jag att du vet?!

 3. antonienathalie skriver:

  Vi pratar mycket och känner att vi kommit varandra närmre under året då vi varit (är) i IVF-svängen. Vi försöker resa så mkt vi känner att vi har råd med. Men att också göra små mysiga saker (som din parkkväll 😉). Äta gott, dricka gott…så mkt man vågar… Men påminna oss om den grundkärlek vi har… Försöka få till det 💗 när man får mellan behandlingarna… Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s