While We’re Young

Holy Moses (så ocharmigt uttryck) det är varmt nu – bortåt 30 grader och stekig sol! 

Jag vaknade sjukt tidigt med vargtimman Allan (Vargtimma = ångest ) som har suttit i större delen av dagen. Jag är ganska säker på att det är hormonerna som spökar nu å gör att jag sjunker lågt (lägre än en sjunken båt.) Dagen började sen bryskt med ett akutbesök på jouröppet Apotek för C vaknade med öroninflammation (!) 

Sen fick Stella en tur till Frisören… Och jag fick ta fram mitt härliga lilla sprutkit.. Spruta 1 – den ska blandas och har en stor läskig nål, jag började med att skära mig på de små glasflaskorna.Spruta nr 2 ser lite snällare ut men gör ganska ont efteråt. Inte förrän jag slutade krångla och satte igång med  träningen gav ångesten sig en smula.. Körde 10 min cardio, 15 min styrka med fokus på core och 10 min Yoga/Stretching – ett ganska bra pass, känner mig genomarbetad och lite mindre orolig/frustrerad/arg och/eller galen 🙂 

Idag har det inhandlats vatten, mat, plåster, batterier etc och vi har gjort extra överlevnadskit. Det gäller att vara lite förberedd om det skulle komma ett större skalv. Det är svårt att föreställa sig det läskiga i den här staden utan elektricitet och vilka enorma konsekvenser det skulle få på bara några timmar. 

Det här är min dröm just nu: jag vill åka på semester eller fira en rund födelsedag på en sån här båt! Tänk den gamla Pripps reklamen – blå blå himlar och hav!   

2 reaktioner på ”While We’re Young

 1. maria skriver:

  OH MY GOD!!
  Look at precious Stella chan ❤ I can't stop staring at her photo :)) This haircut suits her so well.
  Hang in there Anna, the hormones are causing increased levels of depression and anxiety :*

  • annaoyes skriver:

   🙂 hehehe, yes she’s cute right now! And smells so good! Thank you, all is well so far!

   How about you guys, thinking of you and all your decisions etc! Probably we will spend Saturday at the hospital but how does it look for you on Sunday?! Farmers Market and lunch?! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s