Mothers day

I Sverige firas idag mors dag! Jag vill säga grattis till alla starka, modiga mammor jag känner❤️

Det finns väl lika många olika sätt att vara mamma på som det finns mammor och barn. Det är väl utan all tvivel att modersinstinkten är en enorm drivkraft, som på många sätt får den här världen att snurra. 

Idag vill jag även tänka på och hylla alla kvinnor som av olika anledningar inte kom att uppleva moderskapet. Vi som för alltid kommer kunna vara en extra resurs för våra vänners och familjers barn. Vi som kan vara barnvakt, rådgivare, avlastning och som kan få lov att skämma bort dina/andras barn. Jag längtar efter att få minska avståndet till nära vänner så att jag kan bygga en egen relation till deras barn.  

Jag vill även passa på att hylla min bonusmamma Carina! Jag kallar aldrig henne för det, jag säger pappa & Carina Eller Mina föräldrar. Carina har alltid varit en förälder, enda sedan hon kom in i mitt liv för 22 år sen ❤️ tack för det!! Jag förstår nu hur svårt det stundtals måste ha varit. Jag tror dock både jag och min syster har varit ganska snälla – vi tyckte om och respekterade C från dag 1. 

 
Ännu en gång – grattis alla kloka, vårdande, coola mammor! Jag kan omöjligt förstå hur ni  gör det – bara imponerad se på! 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s