Hush Now

Möt min systerdotter Astrid, Judith eller Esther (det sista är mitt förslag och mitt favoritnamn) tiden får utvisa vem hon blir ❤️ Otrolig känsla att se och försöka förstå detta mirakel! 

 Vi började ju dagen tidigt, tidigt och vi fick verkligen vänta galet länge innan jag blev undersökt & fick träffa läkaren (sen fick vi dock träffa 3 på en gång)  

 2 trötta själar som försöker få tiden att gå. 

Det ser faktiska ganska bra ut, ok hormonnivåer & 5 ägg i rätt storlek. Idag har jag fått lära mig att blanda sprutor och sticka mig själv. (Förra gången var det med ”penna” så inte lika avancerat.) 

Sen skyndade vi oss som attan, hämtade upp K&F & drog till stranden. SÅ himla härligt! 45 min utanför Tokyo med fantastisk strand, vänner & god mat. Första doppet i år avklarat!  

            

  

 

Våra fina sportyspice vänner J&C som vi träffde redan första månaden i Tokyo & som varit våra vänner i ur och skur sedan dess ❤️

Festlige F som jag träffade första gången för bara 1 1/2 år sen men som jag har SÅ mkt gemensamt med & redan har delat många glada och sorgliga stunder med!  Vi är båda sjuttiotalister från Linkööööping 🙂 

Jag var inte tillräckligt snabb med kameran, vi tömde faten ganska snabbt men hann fota lite frukt, perfekt grillat kött, K’s Italienska sallad som ser magisk ut & lite citron & ingefärsdryck!   

 (Jordbävning här just nu när jag skriver detta, en ganska stor)

 Just kommit tillbaka in efter att ha sprungit ut på gatan. Det är den största jag har upplevt här hemma, blev faktiskt rädd. Kollade just appen 8,5!! En stor men djup 590 km ner men oj det skakade rejält!! 

Jag har inte skrivit så mycket om jordbävningar men det har varit ganska många, halvstora här de senaste månaderna. Det kan tyda på att den stora jordbävningen som man vet kommer att drabba Tokyo är på väg..

Nu står tåg och flygtrafik stilla och Tsunamivarning är utfärdad längs med hela kusten. Läskigt 😦 

Vi stannade på stranden tills solen började gå ner – vilken fantastisk dag🎈   

   

2 reaktioner på ”Hush Now

 1. tessfriis skriver:

  HÄRLIGT att höra! Tjohoooo!!! ❤️❤️❤️
  Men läskigt med jordbävning… 😱 Huvva!
  Sol och Kärlek till dig hjärtat. ☀️ Underbart härliga bilder!

 2. annaoyes skriver:

  Tack 😊 Fortsätt hålla tummarna nu!! Vet mer i mitten av nästa vecka.

  Ja, det var lite läskigt m jordbävning med Tsunamivarningen är avblåst – den var så djup, hade den varit ytligare hade det dock blivit kaos!

  Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s