Warrior – Yoga & 7 min workout

Idag ska jag tillbaka till sjukhuset – 1 gång för hormonstimulering f att Boosta äggproduktionen & sen en gång till för att bromsa eventuell ägglossning av de ägg med rätt strl. 

Det här betyder att jag inte kan åka till jobbet, tänkte därför jobba hemifrån men idag kan jag inte få nätverket till att fungera. STRESS, det betyder att jag måste åka och jobba Söndag för att klara mina deadlines nästa vecka. 

Så, för att ladda inför de kommande dagarna & hantera min ångest körde jag ett 7 min pass: 

   

Appen ser ut så här:  

Den kan jag rekomendera. Efter det körde jag 20 min yoga. Jag har letat bra appar länge nu och blivit besviken på de flesta. Det är viktigt att varje pass har en video med en behaglig berättarröst. För mig är det även viktigt att det finns många olika pass för olika behov och tidpunkter på dagen så som viktminskning, god hållning, avslappning innan sänggående, väcka kroppen etc. Mina favoritpositioner är alla varianter av Warrior, Plankan och Kobra.

Idag hittade jag äntligen en bra app som uppfyllde all kriterier:  

     

  
Efter dessa 2 pass var jag rejält svettig och genomstretchad och låg utsträckt i corps position och lyssnade på 5 min mindfullness.  

 

Det är SÅ svårt, tankarna irrar sig i väg, fort fort till saker jag ska göra sen och allt som jag har dåligt samvete för eller oroar mig över. Men jag försöker bli bättre på att vara här och nu – behöver kunna fokusera för att klara av striden jag står inför! 

Om du sitter inne med några bra träningsappar, hojta gärna! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s