Sail Away, Sail Away, Sail Away…

 
Det är varmt & svettigt I Tokyo idag. Själv befinner jag mig i en galen känslomässig bergochdalbana, inspärrad bland sjukhuskorridorer & gynekologstolar. 

Jag tycker ändå att jag försöker vara tapper, fokusera på hur priviligerad jag är som får vård, undersökningar och hjälp. Dagar som denna är ändå dagar från helvetet. Det börjar redan under gynekolog undersökningen där allt jag förstår är ordet cysts och att någonting förbryllar radiologen. 

Sen 1,5 h väntan innan jag fick träffa läkaren som gör ännu en gynekologisk undersökning & det är tydligt att det är strul. 

Efter 5 dagars mild hormonstimulering borde jag ha min. 4 folicals (förstadium till ägg) i strl. Över 10 mm – jag har bara 2 i rätt storlek och 3 som är under 10 mm. Det här betyder att det finns risk att de som är Ok stora nu blir för stora innan de andra hinner catch up. 

Summa summarum – hyfsat taskiga odds! Blir nedstämd av de här beskeden, miljön och det extremt påfrestande i att förstå ca 10% av vad som händer. Jag har en enorm lust att skrika, sparka och spotta på någon! 

Måste också erkänna att det är jobbigt att se alla bilder i media från lyckliga par som träffas, blir kära, köper hus, bil,  får barn nummer ett, sen nr 2 naturligtvis ett barn av varje kön för att verkligen befästa idyllen. Just idag bränner en het låga av avund.

Ok, hur ska den här dagen räddas?! 

Jag har ett TON med jobb som måste göras men först måste jag bjuda mig själv på lunch! 

Lunchen får bli min mentala ivägsegling från det trista i verkligheten. 

2 reaktioner på ”Sail Away, Sail Away, Sail Away…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s