This Is What We Have

Jag älskar IKEA’s kollektioner. Spännande samarbeten med både nya och etablerade designers, konstnärer etc. Ibland är de helt galna och ibland blir det bara SÅ fint! Eftersom de är kollektioner finns de bara ett kort tag i varuhusen –  alla kan få råd till en egen väldesignad, personlig ikon möbel/inrednings detalj som (nästan) ingen annan har 🙂 

I April kom IKEA’s street art event till butikerna i form av 12 olika 70*100 cm posters. Jag har fått vänta ända tills idag (vi är ju så långt borta from the motherland) för att få mitt alldeles egna lilla Budget konstverk!  

Det fanns många fina men jag valde den som passar bäst till mig, en svart & vit en. Här kommer den fotad i Miljö, bild lånad fr IKEA.  

 

  
   Stolen är från en Limited Kollektion vi hade för 2 år sedan. 

Ikväll blev det ett till Tabata pass (mkt ångest nu) Ikväll blev det 4 omgångar med 8 olika övningar där man jobbar 20 sek, vilar i 10 sek. Mycket armar men även rygg och mage. 25 min. Inklusive stretch på slutet – det funkar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s