Lucky ones

Idag fick jag äntligen till ett pass Tabata efter jobbet. (De senaste 2 veckorna har jag kört en hel del korta yoga pass men utöver det har jag varit väldigt osugen.) 

Idag gjorde jag följande 8 stationer:

  • Burpees
  • Jumping Jacks
  • Push-ups
  • Plankan
  • Dips
  • Step up
  • Mountain climbers
  • Russian twist                              

Man jobbar 20 sek, vilar 10 och så vidare till nästa övning. Jag körde 3 rundor – kort och intensivt 🙂 Jag blev rejält svettig för temperaturen är runt 30 grader nu & jag kan inte hitta fjärrkontrollen till A/C:n 😫

Den perfekt vännen av Tabata är ju den här lilla appen  – Exercise Timer som håller koll på tiden & Gongongar varje gång man ska byta station så att man själv kan fokusera på att svettas.

 

Jag snöar lätt in på mat så ikväll blev det en favorit från förra veckan.  

  

 C har ont i halsen så jag tänkte jag skulle krydda upp soppan lite rejält, jag tog 3 feta vitlöksklyftor, i med en rejäl dutt Cayenne peppar & så ganska mycket Habanero krydda. Hrn, så sjukt, galet starkt! Det blev bara en liten mini skål soppa var, mer fick vi inte ner. Tur vi hade lite ost och skinka som tilltugg. 

Hoppas DU mår bra var du än är! 😘

5 reaktioner på ”Lucky ones

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s