Get Some

Måndag och äntligen någon sorts genombrott. Jag har haft 2 ganska tuffa år på jobbet. 

Det är en väldigt lång och trist historia och som sagt var så har jag känt ett tag att livet är för kort f det här – att jag måste ta mig härifrån innan de knäcker mig. MEN idag hände en sak som gjorde att jag kände mig både sedd, hörd, lyssnad på och respekterad. SKÖNT för oj vad arbetssituationen influerar hela ens liv. 

NU till ngt roligare och ytligare 

C kom hem med inte bara 1 utan 2 parfymer (!) han var bara borta i 5 dagar. Både Innocent och Angel från Thierry Mugler. Det som är lite kul är att Angel var min favoritparfym innan men jag har slutat använda den för att C inte tyckte den luktade gott. För 3 veckor sen gav jag därför bort en hel flaska till C’s dotter! Det har han lyckligt glömt allt om. 

De blå solglasögonen gillar jag starkt, de blir kanske en favorit i sommar. Jag fick även ett par vita byxor, en skjorta, ett par skor och en handkräm. 
Här är förresten min fina väska/korg som jag ska hänga med på sommarens alla Farmers Markets.  I den ryms både grönsaker, kamera och en och annan dekadent bukett.

 Ikväll blev det snabbmat till middag – tonfisksallad!  

Jag har redan ätit halva kartan hormontabletter, på torsdag börjar jag med sprutor. Känner ingenting än så länge men är ute ur det värsta mörkret, kanske har det ett samband?! 

Lev väl där ute idag❤️

 

2 reaktioner på ”Get Some

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s