Going Clear

Igår såg jag dokumentären Going clear eller Fångar i Scientologin som den heter på SVT. Rekommenderas varmt! Om inte annat för almmänkunskapen. Jag tycker att det är djupt fascinerande hur varma, ärliga, vanliga, intelligenta även intelektuella människor kan dras in i denna galenskap. 

Jag känner igen gemensamma drag med min egen uppväxt, hur stark den sociala pressen är inom församlingen. Hur svårt det är att ha tvivel utan någon att dela dem med och hur enda lösningen är att bli bättre själv.Det kritiska tänkandet nöts mycket systematiskt men subtilt ner little by little. 

Jag är så stolt glad och tacksam att jag vågade ta beslutet att bryta mig loss och gå när jag var 21.

Om mindre än en månad är det midsommar och jag vill så gärna ha den här looken  

 

Med mitt typ av utseende och mina former blir det nog snarare åt det här hållet: 

 

Letar efter min 3:e idé som är mer Boho och med hatt. Carolina Gynning brukar pricka in den stilen på sina bilder. Jag tar gärna hennes look, kanske minus lite sex 🙂 

Önskar mig även en frukostbricka som den här från Granit.  

 

Jag känner inte alls så här, nej då! 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s