I have Been places

Efter att ha hämtat hjärtat på flygplatsen åt vi en god frukost, jag körde grekisk yoghurt, pumpafrön (för tryptofanet) och soliga jordgubbar.   Idag blev det faktiskt BINGO på sjukhuset. Bra hormonnivåer, ingen svullnad och därför läge för en ny hormonbehandling. Endometriosen är tillbaka med cystor och ”sammanväxningar” (tänk typ spindelnät) så därför är det bara att köra innan den tar över helt igen.  

Från och med ikväll ska jag därför äta ”Serophene” för att boosta produktionen av ägg. Efter 5 dagar övergår behandlingen i sprutor och efter 10-12 dagar kan vi förhoppningsvis plocka ut ägg. Därefter ska äggen (om de är av bra kvalitet) befruktas med sperma. Om det lyckas och de börjar dela sig (64 gånger) ska de frysas. Efter det ska jag testas och när min kropp är som mest mottaglig sätter man in ett befruktat ägg (OM det finns något som överlevt upptining.) Så det är en lång väg ännu, inga drömmar om tassande barnfötter vågas drömmas än MEN helt klart så togs ett viktigt steg idag. 

Efter sjukhusbesök åkte vi raka vägen hem och åt en smarrig, rejäl omelette och sen dess har vi sovit på soffan. Jag lider helt klart av sympati jetlag.

 Jag håller även på att redigera 3000 bilder från systemkameran – en uppgift jag skjutit upp i ett år. Det finns väldigt många fina bilder som jag längtar efter att få visa er. 
Imorgon ska jag visa alla presenter C hade  med hem till mig från Spanien. Jag känner mig väldigt bortskämd och priviligerad. C är väldigt omtänksam när han är ute och reser. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s