El Grande Final

 Jag kämpar, stångas, slåss och blir slagen – jag är en gladiator i min egna bys Colosseum. En Don Quijote på ett ensamt uppdrag, i krig mot all världens väderkvarnar.

Om vägen är lång och svår och jag just nu faller och skrapar mina knän så finns det bara en väg härifrån – uppåt.

Jag har debatterat och hållt på med mig själv hela vägen hem från jobbet idag. Planer har funnits både på att storhandla skräpmat och trycka i mig till att köpa cigg och en vinare att dunka i min ensamhet på terassen. 

En liten seger vunnen eftersom jag inte sysslar med detta ytterst självdestruktiva, dekadenta just nu utan faktiskt skriver till dig. Är på väg upp för att byta om och så köra en omgång Hemmasnickrad Tabata/Boot camp. 

Fin promenad med Stella ikväll… 

 Tomatplantorna vi fick av våra senaste besökarE börjar mogna – egna tomater, idylliskt eller hur?! Otroligt att jag blev betrodd med ett sådant ansvar – att vara ensam hemma med tomatplantorna. 

 Även en ensam middag kan ibland vara fin. 

 Har precis upptäckt hur man taggar och kategoriserar inlägg i mobilappen (efter typ 6 månader utan;)

Idag håller jag alla tummar för och sänder all pepp jag kan till: kan tydligen inte länka men skulle vara till: ”Det finns alltid ett val”

4 reaktioner på ”El Grande Final

  1. tessfriis skriver:

    Men pussgurka ❤️❤️❤️ TACK!!!
    Fy, slitigt nu med magkramper och trassel i relationen och kaos på jobbet osv. Men va fan-bara att kämpa! ❤️❤️❤️ Hejahejaheja dig!!! Du är grym 😘❤️😘❤️

    • annaoyes skriver:

      Jag tänker verkligen på dig, T! Dubbelt en riktig hjälte & du förtjänar verkligen bara det bästa – att bli bortskämd, överraskad och få lite nedförsbacke! Rent statistiskt borde den komma snart!! Massor av kärlek till dig 😘😘😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s