Save Me From My Self

C åkte till Spanien i måndags med jobbet, han är borta hela veckan. Måndagen gick bra, Tisdag blev det kraschlandning, total magplask. 

Det är veckan innan mens så humöret störtdyker ner mot minus 100 på ett par timmar. Jag försöker överleva, inte självmedicinera men tystnaden driver mig till vansinne. Kaoset på jobbet hjälper inte direkt till så den här veckan ska bara överstås. 

Som tur var hade jag en middag med en väninna inbokad sedan tidigare Igår,  så idag känner jag mig lite mindre skör och skakig idag. 

Jag glömde fota när bordet var färdigt men det blev till en spontan tre rättersmiddag en trist onsdag. Parmaskinka, färskost och jordgubbar som förförrätt. Grön ärtsoppa med vitlök som förrätt, Varmrökt lax med sesamfrösås, picklade grönsaker och en stor sallad som varmrätt. 

Djupa, långsamma andetag, allt är ok, det löser sig, jag kommer att klara det här. Det är normalt att pendla upp i vikt innan mens. Jag är bra, någonstans långt därinne ❤️

   
       

En reaktion på ”Save Me From My Self

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s