Dream Sunday 

Vad drömmer du om?! 

Jag har ganska nyligen börjat fundera på det…

Att ha ett hus med trädgård, nära till hav och skog.

Att ha en familj/mkt nära vänner på runt 10 människor som jag kan vara mig själv med och där kärleken är stor och ömsesidig. Väldigt gärna med minst ett eget barn. 

Att jobba med något jag brinner för som ger lika mycket energi som det tar. Något meningsfullt som bidrar till antingen en bättre värld, bättre miljö eller ett bättre välmående, för mig och mina kunder.

Att vara frisk, sund och stark i en normalviktig kropp. 

Än så länge är de ganska stora och oprecisa mina drömmar men jag har i alla fall drömmar, för första gången på väldigt, väldigt länge. 

Idag fungerar kroppen bättre, jag har vaknat sjukt tidigt som vanligt, varit uppe och Yogat, druckit kaffe i solen på terassen, badat Stella och läst ikapp alla bloggar och tidningar. 

Enda planen idag är en lunch med min japansklärare, hon och hennes man ska med hem i Juni och fira svensk midsommar hos min pappa i Skåne. 

Resten av dagen går nog mest till läsning, matplanering och självkänsla-boost. Jag hoppas även kunna catch-up med familj och vänner. Tyvärr vet ju inte andra människor hur ofta man tänker på och saknar dem. 

Jag har börjat ta 5-HTP nu, det är ett förhormon till seretonin och i den här formen har det stora möjligheter att tränga in genom hjärnbarken, till hjärnan där det kan omvandlas till seretonin. 

Det står helt utan tvivel att mina seretonin nivåer är låga och i kombination med låg känslomässig tolerans hamnar jag ofta i mörker och svårmod. 

Jag är glad att jag orkar läsa på och ta en sak i taget. Jag gör allt jag kan för att stabilisera mina hormoner och strävar efter en bättre balans. Har bara tagit 5-HTP i 2 dagar så återkommer lite senare med om det ger någon effekt! 

Ha en skön söndag! 

 Har tagit extremt lite bilder på sistone, kanske ett tecken på oinspiration eller snarare ett försök att vara mer nuvarande i nuet. Här kommer därför lite gamla bilder :/

  

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s