What the h-ll happen?!

Idag gick jag upp som vanligt, pressade en halv citron och drack m ljummet vatten + mina vitaminer. Eftersom det regnar är vårt Boot Camp flyttat till imorgon. Därför åt jag tidig frukost och smög upp i sängen igen.  

Då började helvetet. Monster matförgiftning! Efter 6 timmar verkar det vara över, jag får behålla vattnet jag dricker nu. Är så trött, utmattad och uttorkad, har försökt gå och stå men det funkar inte.  

 Tittar ut mot ljuset där ute och undrar vad det var som hände. Tycker konstiga sjukdomstillfällen drabbar mig lite väl ofta. Jag brukar ha en plåtmage – har aldrig blivit matförgiftad förr. Nu har jag provat det med :/ Vet inte om jag någonsin kommer att kunna äta ägg, Majonäs och citron igen! Ett par timmar på mig att komma på fötter innan middagen med vännerna ikväll.

Hoppas DU har en fantastisk lördagsmorgon! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s