Planet hard

idag har varit en lite tung dag, det var helt omöjligt att sova, grubblar över närståendes problem och barnlösheten. Över etiken, orättvisan, framtiden. 

Så ikväll kom jag att äta för mycket och jag upplever inte under tiden att jag tröstäter. Det var ingen katastrof men ändå betydligt mer än till lagom mättnad. Oro, rädsla, under alla lager av stress, leda och annat ligger de där, de djupaste känslorna som får mig att självmedicinera. 

Det är en sak att stanna i och acceptera känslor när man tar sig själv mitt uppe i dem, svårare när man inte ser dem. 

Total ångest nu, får se hur mkt jag sover inatt – just innan jag gick och lade mig såg jag enstor kackerlacka – inomhus ;( 

Efter rundresa i Sydamerika är jag inte speciellt känslig för kryp men just kackerlackor – gaah! Tror det är vetskapen om att finns det en finns det MÅNGA! 2 år i princip krypfritt inomhus men nu verkar det vara andra bullar :/ 

I lördags blev jag dessutom biten av något konstigt när vi tränade i parken – hela underarmen är svullen och bettet är stenhårt och märkligt! 

Sicken drama det är i vardagen alltså 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s