Diet Mountain Dew

En veckas semester börjar gå mot sitt slut. Jag låter jobbångesten skölja över mig, tillåter mig att känna, accepterar, andas. Tjejerna & Andreas åkte hem igår och sen dess har jag smitt planer och ägnat mig åt 100% återhämtning och att bli klar för att gå tillbaka till jobbet igen. Sömn, vatten, Yoga, Boot camp, Styrketräning, Citron, dubbla doser D-vitamin,  avokado, ägg, majonäs, lax, färskspenat, sol. Promenader och dagboksskrivande. Helt sjukt vad 36 timmar kan göra med en människa. 

Det jag hela tiden tappar, glömmer är att jag måste träna mina tankar, varje dag, förmodligen livet ut. Det bästa rådet jag fått är att inte bara skriva ner 3 bra saker med dig/ saker du är tacksam för etc utan att länka dem till en egenskap. Helt plötsligt skriver jag varje dag ner saker som: Det och det hände för at jag har självdisciplin, är omtänksam, ansvarsfull, förutseende, generös etc. Det förankras mycket djupare än bara att skriva ner bra saker med dagen/med mig. 

Nu är det att hålla fast i det här och vända alla år av matmissbruk och ätstörningar till något positivt – äntligen är jag snäll mot min kropp, ger den vad den behöver och massor med saker som hjälper den, nu är det tid att ta nästa steg och göra detsamma för mitt sinne och min själ. Har mindre tid till att blogga eftersom den mentala träningen också tar tid och kräver ganska mkt lugn och ro. Det är nog mest i början, innan alla rutiner sitter.

Hoppas din vecka blir fantastisk! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s