Old Thing Back

Tisdag morgon klockan 6 packade vi bilen och drog till de Japanska alperna. Akakura, Niigata prefecture. Det är tredje gången vi är här. Nu smälter snö så vi gick på Nature walk, provade att Hajka med snöskor och gick på firework-festival.    

           
  
    Så hjärtskärande vackert, naturens öronbedövande skönhet, fågelsång, bäckar som porlar av bergens smältvatten. På kvällen firades våren in med en 40 min lång fyrverkerikavalkad. Fantastiskt stämningsfullt och speciellt med bergen i bakgrunden och explosionerna som reflekterades i den stilla bergsjön. Festivalen inleddes med att byborna tänder eld på halm som ligger utbrett på bergssluttningen. Halmen bildar Kanji tecknet för gräs. 

 

 
 
De otroligt fina människorna som har det lilla pensionatet Mont Cervin. Mannen jobbar även som Mountain guide så han var med oss hela dagen igår.  Innan vi åker tillbaka till Tokyo kör vi nu ut till havet och den lilla staden Toyama. 

När man är ute så här det ju otroligt svårt med maten. Jag gjorde fantastiska baguette mackor till de andra men LCHF pizzakringlor till mig själv. De fungerade som både frukost och lunch igår. Jag gjorde dem på mandelmjöl, pofiber och fiberhusk. Det blev tyvärr för mycket för magen, jag är som en vandrande ballong 😉 

Otroligt stolt dock, inga undantag trots att jag varit omgiven av bröd, kakor och choklad.  

  

2 reaktioner på ”Old Thing Back

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s