Bumpy Ride

Vi åkte från alperna ut mot havet igår. Ofattbart vackert, I bergen en sprudlande vår som slåss för att besegra den sista snön. 40 min västerut högsommar och ett svallande hav.     En liten hunds smala lycka – ena dagen  få rulla sig i snö, nästa i sand.     På väg hem gjorde vi ett litet stopp på en rastplats, vet inte många rastplatser som har så här vackra omgivningar.   Det är ju underbart med familjeliv och att vara tillsammans. Alla tre är ju sjukt roliga, smarta och allmänt underbara. Jag kan dock tydligt märka att jag inte har barn själv och att det är många år sen jag levde tillsammans med andra, som en familj. Jag är så där bra på att dela. Jag vill gärna ha min tandborste och mitt badlakan för mig själv – nu är ingenting heligt 🙂 

Idag ska jag kollas för om jag överhuvudtaget har ägglossning. Alla symptom är där, huvudvärk, nedstämdhet, irritation etc. Jag känner mig inte jätte hoppfull ska erkännas. 

Den dagen jag mentalt och psykiskt är redo för att bli mamma kommer jag att ha passerat det fysiska bäst-före-datumet med ett decennium. Det kanske redan har hänt?! Vad händer med kvinnor som inte blir mammor?! Vem blir de, vad händer med psyket?!

En ny dag, en ny chans. Det kan ju också vara så att BOM så är alla hormoner på plats och det är dags…

Jag  vill SÅ gärna vara normalviktig då, VILL inte gå igenom en graviditet som överviktig. Den stressen och pressen jag känner sätter dock käppar i hjulen för mig. Ständig hälsostress, oro, besvikelse etc. Jag är förmodligen extremt hård mot mig själv.

Hur slutar man vara hård mot sig själv?! Hur gjorde du, ni?! 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s