Another you

         Så klart finns det bästa (!) av Holland även i Japan. Mitt ute i nowhere ligger en stolt Mölla och tulpanfält. Vi hittade det dessvärre typ 2 veckor försent men några tulpaner stod tappert kvar.   Det grönskar, blomstrar och lever om i naturen på ett helt magiskt sätt. Egentligen borde vi överhuvudtaget inte vara inomhus den här årstiden, själen verkligen skriker efter att få komma ut. 

Jag tog helgen till att gruppera om mig, vara ledsen över fredagens besked (Fler cystor som hittades och ej möjligt att påbörja hormonbehandling) och hitta en ny strategi. 

Min naturliga reaktion på motgångar är ju 9 gånger av 10 att vända det mot mig själv. Att jag är dålig på att ta hand om mig själv, därför får jag cystor och dålig hormonbalans i äggstockarna.

Det är ju inte sant, jag är ganska bra på att ta hand om mig själv och jag gör verkligen mitt bästa, varje dag för att bli ännu bättre. 

Jag gjorde egen Mandelmjölk i helgen – busenkelt. Jag försöker även börja äta frukost igen eftersom jag kanske borde lyssna på experterna – folk med ätstörningar borde inte fasta, dessutom stressar fasta binjurarna. 

Så efter mer än ett år med periodisk fasta ska jag försöka äta frukost igen. Intill nu har det blivit chiapudding på Mandelmjölk och gröna smoothies.

Njut av dagen ❤️

7 reaktioner på ”Another you

  • annaoyes skriver:

   Ja ganska trist och jag börjar ju tvivla lite på hur det här ska gå. MEN varje dag är ny och med ännu en chans att må lite bättre 💪 Kul att det går så bra f dig!!

   • Therese skriver:

    Tappert av dig att orka se det positiva!
    Tack :-), fast i natt har jag haft frossa och är rädd och orolig för att inflammation kanske är på gång

   • annaoyes skriver:

    Kände faktiskt för att lägga mig ner å dö i helgen men det är ju inget alternativ så då finns bara upp kvar 🙂 Å nej m frossa – är det bättre nu?! Det lät lite så där med dränet. Hoppas verkligen att det inte utvecklats t ngt mer 💕

   • Therese skriver:

    Definitivt inget alternativ! Bra att du ser det ✌. Ja det känns bättre nu. Jag hoppas på det bästa och tar det lugnt idag. Kanske var jag för aktiv igår så att kroppen protesterade idag

  • annaoyes skriver:

   Det är ingen fara, d löser sig nog, det är även hela processen, sjukhusmiljön, byråkratin etc som verkligen suger ut alla positiva känslor ur mig. MEN huvudsaken är att inte stanna där, inte dras nedåt utan ladda om 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s