Somewhat Different 

Den här dagen blev lite annorlunda än vad jag tänkt. Dag 2 i Fukuoka, varuhusbesök. Menstruation (allt för tidigt) och en molande smärta som växte till det helt extrema strax efter lunch. Blev illamående, kräktes, kändes som min äggstock skulle sprängas och/ eller som jag hade en bruten rygg. Efter någon timme var jag tvungen att avbryta och be om hjälp, då hade jag så ont så att jag grät, 

Jag tror inte någonsin jag har haft så ont att jag gråtit innan, möjligtvis när blindtarmen till sist sprack. Ambulansen kom, så sjukt. Efter ett par timmars undersökningar och samtal till mina läkare i Tokyo (ganska starka misstankar om njursten) gav de upp, hittade ingenting annat än…nya CYSTOR! 

Jag fick smärtstillande och kunde ta flyget hem. Igen, tänk om läkarna hade kunnat tänka sig att informera innan om att det här kan hända efter operation. De allra flesta som har endometrios har otroliga smärtor i samband med mens. Jag har ju läst om kvinnor som blir så dåliga att de kräks, varje gång. 

Jag har definitivt mensvärk de första dagarna men som sagt var – det här kändes som en bruten rygg. Helt bisarrt, jag hoppas att det inte kommer upprepa sig. 

Stackars C, han har haft en vidrig dag av oro och ovisshet.

Men nu är vi alla hemma igen, tillsammans om än hålögda. 

3 reaktioner på ”Somewhat Different 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s