Reproduce please

En ny dag, samma väntrum. Är ännu en gång tillbaka för blodprov, ultraljud och läkarsamtal. Får se om det här går vägen idag…

Jag funderade under morgonpromenaden på om det hade varit bättre att inte veta allt det här. Om det hade varit bäst att åren bara gick och att det inte blev till något. Jag vet inte hur många fler gånger jag orkar få beskedet om nya cystor. Cystor som kan vara cancerogena, som kan orsaka extrem smärta, som rubbar hormonbalansen och stör min fertilitet. 

MEN livet är inte en rak väg mot målet, allt det här är utmaningar som jag är menad att ta mig igenom – de gömmer sanningar jag behöver lära.

Jag hoppas att alla där ute har en fin, stark och hälsosam dag 🔆 Vet ni vad?! Det är fredag 🎈🎈🎈

En reaktion på ”Reproduce please

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s