Everyone Deserves to Shine

  Hjärtat imorse när jag packade min väska. Är iväg en natt bara, till Fukuoka, Kyushuu (södra Japan) för store visit. Väldigt härligt här nere faktiskt. Skönt och en liksom frisk vind, vi är väldigt nära vatten och trots att jag inte har kunnat se havet ikväll, så känns det. 

Har haft lite ångest sen igår, efter inlägget jag skrev. Läser om hundratals flyktingar som drunknat efter månader, år av ångest, skäck, fruktan. Ser mig själv, oss, utifrån. Feta, bortskämda, otacksamma. Varenda dag lever vi våra priviligierade liv, på bekostnad av tredje världen. Det är så det är, när allt är bortskalat. 

Jag känner att jag verkligen vill ta ansvar för att iaf inte bidra ännu mer till fördumningen, utseende och hälsostress. Det är total overload. Det innebär kanske att jag måste sluta skriva. Det som är bra är att man kan ändra sig, jag känner kanske annorlunda imorgon. 

Igår var jag så ledsen men jag gick och tränade, åt bra, la mig tidigt och läste Paulo Coelho (Det femte berget) Det var otroligt skönt, som balsam för själen. Vackert språk, spirituellt, religiöst och ibland filosofiskt. Inga bilder, inga touchscreens, ingen kroppsfixering. Bara vackra ord på rad som väckte nya tankar och känslor. 

Mår mycket bättre idag! Tack för att du finns! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s