Gone fishing

  Det våras i sociala medier, körsbärsblomningen pågår för fullt i Kungsträdgårdar och Bispebjergsparker. Vackra bilder av vackra människor som precis som jag ägnat året åt att ta hand om kropp och knopp.

Jag står ensam kvar i skuggan och känner mig inte alls sådär fräsch, härlig och iform. Hos mig är det svart och mörker, trots träning, trots sömn, trots att jag tar tag i saker, trots att jag ler. Bäcksvart, ensamt och ångestfyllt. 

Ännu ett år, ännu en vår och jag rör mig bara i cirklar. Vill inte läsa fler självhjälpsböcker, vill inte ha fler hälsotips, vill inte skriva ett enda ord om hälsa och viktminskning mer.

Vill gärna bara ut! Ut, bort, väck. 

2 reaktioner på ”Gone fishing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s