Right this Way 

Genomled det ofrånkomliga frisörbesöket i söndags, väldigt nöjd med den här nyansen som dock blir lite ljusare efterhand. Det är samma färg som jag fick sist också!    

 Det är ett år sen jag klippte mig nu och då var helt kort i nacken. Trivs 100 gånger bättre så här! 

Känns som 11/2 veckas hårt arbete för att komma in i bra rutiner igen börjar ge resultat. Jag mår mycket bättre, idag efter morgonpromenaden när jag stod i köket och drack mitt ”Rensa lymfan” te (3 lagerblad och 1 hel nejlika) tänkte jag – det här är livet, så här ska jag må! 

INGET bröd och INGEN cheesecake kan slå det känslan. Nu har jag ca 1 kg kvar tills jag är tillbaka på samma nivå som innan besök och slarv, ff 3 kg till lägsta nivå (innan jul) och 9 kg till där jag SKA vara på midsommar. Vägen dit ska njutas och vara förnuftig och levas så som passar mig! 

Känns som om jag kommit tillbaka på en bra plats med träningen, mår inte dåligt när jag tänker på den. Igår joggade jag en runda, idag kör jag cardio + vikter, detsamma på Torsdag och lördag Boot camp. Däremellan kör C och jag plankan varje dag och försöker komma upp i 10,000 steg/dag. Verkligen bara vanlig vardagsmotion men soffan är återigen utbytt mot mer aktiva kvällar – glädje! 

Dessutom försöker jag påbörja gå-och-lägga mig rutinen 21.30 så att jag sover klockan 23.00 för att tima kroppens pulser med hormonutsöndring och därför dra full nytta av kroppens egna återhämtningsprocess.

Det här har gjort att jag i allafall den här veckan känner mig starkare och friskare. Så klart har det också funnits plats för det sociala och ganska mkt rödvin (lördagens middag med vänner) måste ju ha balans 😉 

Ha en ljuvlig dag därute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s