A simple mind

Tränade boot camp igår och ska till gymet med Kym ikväll för cardio och vikter. Tjockisångesten är total, 1 steg fram och 2 steg bak. Ännu ett år som tjockis, jag klarar inte det! Jag vill inte vara den enda tjockisen i vänskapskretsen, vill inte vara rund och Go’, framför allt vill jag inte ”banta” mer eller vara i ”borde-gå-ner-i-vikt-fasen – VILL INTE MER!!! Jag vill leva! 

Så omstart, nystart IGEN. Åkte till frisören kl 14.00, ska direkt till gymet efteråt, insåg när jag parkerade bilen att jag glömt mina träningsskor. 5 min i två rusade jag därför in i sportbutiken och köpte ett par nya skor. Ingenting ska stoppa mig från att träna idag. Kutar in på frisörsalongen 2 minuter över 2 och personalen ser frågande på mig. 

– Men Anna San, your appointment is 15.00. Gaa, nya fina skor dock och nu njuter jag min första korrekta beställning på Starbucks i Tokyo på 3 år – en latte gjord på grädde utan socker! 

Den här lilla saken står på torget i Roppongi hills, finns det inte en likadan utanför Moderna museet i Stockholm?!   Våra senaste nytillskott (tror jag börjar bli besatt av blommor)      

Nu väntar 3 timmar i frisörstolen och jag tänker använda dem till att lägga en plan. ❤️ Skam den som ger sig!! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s