Crouching Tiger

”En tiger på en Björn som kör Jaguar” lyssnade nyss på Björn Ranelid i Värvet. Jag överfölls efteråt av en enorm tacksamhet, tänk ändå över allt jag har. 

Jag är frisk, jag har människor i min närhet och i mitt liv som jag älskar och som älskar mig tillbaka. Jag blir moster till ett litet undervärk om knappt 2 månader. Jag har tid, jag har råd, jag tillhör en del av jordens befolkning som är absolut mest priviligerad. 

Det enda hotet mot mig, min lycka, mina drömmar, min framgång är jag själv, mina tankar och min egen rädsla. 

Jag har ett litet internt projekt som ju går ut på att lära mig att älska vardagen. Hm, jag får nog återkomma en annan dag med hur det går men det var fantastiskt skönt att få ett par timmar själv ikväll när C jobbade över. 

Tänker mkt på det Anna Hallen alltid pratar om – balans. Det måste finnas plats för närhet, skratt, intellektuell stimulans, kreativitet samtidigt med bra kost och motion. 

Jag glömmer så ofta bort det i mina konstanta av och på modes! 

Så idag: Jobb, bra mat, lätt motion. Saknas: Närhet, skratt och intellektuell stimulans. Får gå och lägga mig på C’s arm, se några roliga Youtube klipp och läsa Utvalda Tranströmmer texter innan jag somnar 🙂

Hur gör DU ?! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s