The Evil step mom

Jag måste igång igen. Någonstans mellan operation, mycket jobb och besök försvann både mitt flås och min träningslust. Båda är som bortblåsta. 

Igår satte jag veckans mål, sju små dagar, det SKA jag klara! 10 000 steg, 45 sekunder plankan och ett pilates/yoga pass varje dag den här veckan. 

Redan dag 2 krisar det, 7000 steg kvar efter jobbet så jag fick gå en promenad innan kvällsmaten och en lång efter maten. Kliar överallt, svettigt, kryper i hela kroppen, fruktansvärt jobbigt. Som tur är vet jag nu att det försvinner efter hand så det är bara att bita ihop. Fortfarande fint längs kanalen..

Jag borde vara vuxen och mogen, prata ut med C. Han vill igen spendera hela semestern i Danmark med tjejerna. Jag känner mig så elak hur jag än gör men jag orkar inte bo i hans mammas vardagsrum, på olika soffor och på nåder hos folk hela semestern. Det är 0 avkoppling. 

Det är vår sista sommar utomlands, man kunde ju också välja att resa i Asien då. Vi ska bo i Europa resten av våra liv, vi kommer aldrig bo i Asien igen. 

Australien, New Zeealand, Kambodja, Vietnam, Myanmar. Är jag fruktansvärd som hellre vill det än att spendera 3 veckor kuskande runt bland olika släktingar?! 

Ska jag bara strunta i det och inse att det är sånt man gör som familj?! Inte vara rationell, praktisk etc utan styras av känslor och kärlek till varandra. Om det var mina egna barn hade jag velat det, eller hur?! 

Jag tycker jättemycket om tjejerna (som är 22 och 25) men det är sjukt jobbigt att ta hänsyn till så många andra! 

Sura miner ;( 

3 reaktioner på ”The Evil step mom

  1. tessfriis skriver:

    Åh, jag förstår precis… Vi har samma diskussion här. Spendera merparten av semestern med Js gamla gnälliga dysfunktionella föräldrar? Jag vägrar!
    Hoppas ni kommer fram till en bra lösning! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s