Safe & Sound

 

Måndag och jag försöker verkligen peppa mig själv att älska vardagen lika mycket som helgen. Veckan har börjat totalt motsatt den förra. Jag känner mig glad och stabil och får inte vredesutbrott för varje motgång. 

En snabb middag ikväll – lax med philadelphiaost, en halv avokado, majonnäs och några skivor salami.

Jag har verkligen fått smak på Boot camp träningen, att träna i grupp och utomhus. Jag får så mycket energi från de andra, från att vara utomhus och det är verkligen bara fantastiskt att träna så. 

Dessvärre kan vi bara få ihop den 1 gång i veckan, det funkar liksom inte på vardagarna. Jag har extremt svårt för att hinna eller ens vilja gå till gymet helt själv och dra i en maskin. Måste komma på ngt bra, vill åt endorfinerna och motivationen. 

Ikväll får det bli lite pilates i min ensamhet, i brist på annat! 

Tänk om man kunde fota så här vackert… 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s