Kym’s Day

Idag kom äntligen dagen då vi skulle skämma bort Kym. Hon trodde hon skulle äta brunch utomhus (kallt idag) med ett annat par på ett ganska B ställe. (Jag har konspirerat med hennes man och en annan vännina ett tag nu för att hitta ett sätt att överraska henne.) När de just slagit sig ner dök jag, Kajsa & Charlotte upp, gav henne en stor mkt röd Ballong och bad henne följa med oss. 

Vi tog henne till hennes favoritställe – Oak Door. Där hade vi redan varit & knutit en vit ballong på hennes stol, satt blommor och presenter.

Det var första gången jag deltog i och även första gången jag anordnat en Baby Shower. Det gick bra, hon blev väldigt glad och vi gjorde det fint och respektfullt, hon skulle nog lätt bli skrämd över allt för stora gester och för mycket spektakel. Jag gav henne tulpaner & istället för att slå in presenterna i paket la jag dem i förvaringsboxar från IKEA’s Limited collection BRÅKIG. Det blev ganska mkt IKEA men vi har också fått ett jättefint baby sortiment som heter ”Charmtroll” och från det fick hon lakan, sovpåse och Babyfilt. Jag glömde ta bilder innan jag slog in det så lånar IKEA’s egen bild. Bild på den överraskade mitt i paketutdelning och dessert. jag kände mig jättefin innan jag gick dit, vårsminkad och allt. 

Den känslan försvann dock efter en Gruppbild. Varför blir jag så sjukt dålig på bild och framför allt när ngn annan håller i kameran?! Jag hatar det, kommer vara låg i flera dagar på grund av det! Jobbar vidare på att leva med det. 

Stella verkar glad att jag är hemma och bloggar igen – här sover hon på mitt ben Hoppas du haft en fantastisk helg?! 🎈

2 reaktioner på ”Kym’s Day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s