Falling out

Inte mycket till helg att orda om här kan sammanfattas i soffhäng, hemmafix, hormoner & regn. Jag hade tänkt skriva ett vackert, starkt, feministiskt inlägg igår på internationella kvinnodagen. Har dock aldrig varit så less på mitt eget kvinnoarv och alla hormoner som igår så det var tyvärr omöjligt. Bottenläget endast avbruten av min väninnas C’s uppvisning i Taikotrummor! Otroligt svårt att fånga på bild med rytmiken var härlig! 

Har påbörjat 2 veckors expriment med LCHF utan mejerier och 5:2, alltdå 2 dagar/vecka med bara 2 väldigt lätta mål. Jag kör ju redan 16:8 sedan lång tid tillbaka med 2 mål mat om dagen så det är ingen jätteskillnad f mig. Men tror att det kanske kan chocka kroppen lite med olika mängder av mat nästan varje dag.

Jag behåller även mitt fria mål som jag kan utnyttja 1 gång/vecka om jag vill. Skulle nog inte rekommendera någon annan att ”strula” så härmed maten men det känns som om jag måste göra någonting nu, för motivationens skull. 

Så idag har det blivit lite ägg, makrill och en kaffe med kokosolja – inga problem så här långt. Måste dock säga nej till en kväll med serier och vara aktiv istället, annars kan det nog bli svårt.

I Tokyo var det Barbie konvention i helgen förlagd till 8:e mars, humor.Vi åt brunchbuffé & jag drack champagne.

Lördagkväll lyxade jag med en kopp varm choklad. C redo f att spela Taiko 🙂Hoppas du har en fin måndag – det är ju ändå vardagen som räknas ❤️6 reaktioner på ”Falling out

  1. tessfriis skriver:

    Jag har också kört 16:8 ett längre tag, på automatik. Men när jag pratade med min PT och kostrådgivare (som förespråkar lchf, paleo, ren naturlig mat och periodisk fasta och själv har ätit så de senaste 15 åren) om det sa han att jag absolut inte får köra mer än 2, Max 3, dagar i veckan. Annars får kroppen så småningom in i svältläge… Så jag fick skäll som gjort det i snitt 5 dagar/v. Nåt för mig att tänka på och ta till mig, kanske kan det vara till hjälp för dig också?

    • annaoyes skriver:

      Hej! Jaa, kanske! Det är bara det att jag mår så bra av att fasta, är piggare, gladare etc efter lunch går det utför. Jag är inte speciellt strikt med hur sent jag äter och jag dricker kaffe med kokosolja på morgonen så har svårt att tro att kroppen svälter, det är nog snarare tvärtom i mitt fall, tyvärr. Men det är SÅ svårt ff, äter jag f mycket eller äter jag för lite eller äter jag bara fel?! Länge nu så har jag bara kört på slentrian, känner nu att jag börjar återfå lusten att pröva nya vägar. Nu kör jag så här i ett par veckor så får vi se vad som händer! Om du orkar och har lust får du gärna skriva mer om hur du äter osv, du har ju fått igång din förbränning ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s