Afterparty

Efter en sömnlös natt fick jag helt oväntat ett total ryck och har hållt igång hela dagen med promenader och hemmafix. Nu är jag helt slut, men glad! Våren är helt oemotståndlig så vill du inte se blommor ska du nog pausa min blogg ett tag.

Glömde före bilder men i det här skåpet har det stått fula gamla böcker, pärmar och Dvd:er – ut med dem och in med lite skor, blir fint när kängor är utbytta mot vårskor! Jag blev så trött av dagens hålligång att C fick laga mat när han kom hem från jobbet.

Stekt kycklingfilé med grönsaker och bacon – gott, snabbt, enkelt. Hade inte hjärta att dissa morötterna, smugglade undan dem lite diskret.

Ville ta en härlig hej-jag-är-ute-och-går en-hurtig-promenad-selfie men det går inte att dölja min kameraskräck. Jag är verkligen motsatsen till comfortable in My own skin.A very unexpected lovely & productive day came from staying off work one extra day. Can’t hide the fact that I, even on a very good day, still don’t feel relaxed in my own skin. I am working on it. Good day – very greatful!

4 reaktioner på ”Afterparty

  1. Therese skriver:

    Ljuvligt med alla vackra blommor! Kan bara ana hur de doftar! Själv föredrar jag ju min nordsvenska vinter och snöskoter om jag måste välja, men jag njuter gärna av vackra bilder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s