This is It! 

Som ni förstår så har jag inte så mycket annat att skriva om än sjukhusmaten. Så här är dagens frukostSå ägg och grönsaker för min del. Nu tror jag inte att någon läser min blogg för att hitta tips om viktminskning. Jag har ju förutom ett förmodat sockerberoende och alla andra västerländska problem med överätning etc även en långvarig, djup ätstörning. Om det inte vore för den hade jag kanske varit normalviktig nu, kanske. 

Jag försöker ju ta bort förbuden i mitt matintag eftersom alla måsten och regler triggar min hjärna att vilja vara olydig. Därför införde jag ett fritt mål varje vecka (för att minska total urballning om jag åt ngt litet utanför planen) det funkade den här veckan då jag inte känt något behov av ett frikort 😉 

Jag har läst lite när jag har legat här, (väldigt lite för jag har varit väldigt trött) om att äta efter sin blodgrupp och även lite mer om 5:2 i kombination med LCHF. Eftersom jag inte har något att göra i väntan på utskrivning ska jag se om jag kan sätta ihop en veckomeny som kombinerar alla tre men som ändå är rimlig.

Man ska nog inte vara så rädd för att exprimentera lite tills man hittar något som passar en själv. Men som sagt var, det här är för mig, baserat på hur jag är. För de allra flesta funkar nog vanlig lågkolhydratkost/Paleo utmärkt både för viktminskning och för att må bra. 

Enligt alla rekommendationer borde jag ta bort mejerier från min kost, det sitter verkligen långt inne. Är så enkelt och så gott att öka fettprocent och smak med grädde och créme fraiche. Jag vet inte helt vad jag ska göra istället men det har jag ju tid för att klura på idag 😉 

Please don’t read my texts as anything else than inspiration when it comes to weightloss, we are all individuals and what works for me does not necessarily work for you. I have an eating disorder that makes me overeat  to destroy for myself, therefore I always have to be smarter and trick my brain. Still I would really need and want to loose weight so I might combine LCHF with 5:2 and also eating according to my blood type. There’s no harm in experimenting for a week or two 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s