As the World Turns

Jag var ute och slarvade till efter 2 i natt, ytterst ovanligt men födelsedagsfesten för en kollega visade sig vara mycket trevlig. Jag drack många vackra glas champagne och fortsatte med whiskey, det var gott att dricka igår. 

Utsikt över Tokyo natten

Nu har jag blivit inlagd och en lång eftermiddag/kväll på avdelningen väntar.  Jag har laddat upp med serier, tidningar och böcker. Jag blev ytterst positivt överraskad av min säng på sjukhuset, det är ju i det närmaste ett hotell. Håll alla tummarna för mig när ni går och lägger er söndag kväll, då blir jag körd till operation. SJUKT läskigt.

The B-day celebration yesterday turned into an all-nighter with whiskey, champagne and lovely people. Now I’ve arrived at the hospital and got my bed for the upcoming days. Scary surgery awaits early Monday morning! 

3 reaktioner på ”As the World Turns

    • annaoyes skriver:

      TACK, hjärtat! Ja, jag veet, jag har till och med fått riktiga superfina lakan 🙂 hoppas det betyder att vården är bra 🎈 Hoppas du mår bra?! 💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s