Lovers in Japan

idag har stressnivåerna, huvudvärken, oron, ångesten nått skyhöga nivåer. Jag tror dock, att det är första gången jag har varit mitt inne i det och själv ser det. 

Jag har helt rätt, situationen på jobbet är helt sjuk, det borde inte få gå till som det gör. Det är dock varken första eller sista gången jag kommer att få uppleva     det på en arbetsplats. Allt handlar om hur jag hanterar det. Jag kommer aldrig att få mina ledares erkännande, förståelse, empati etc. Jag kan inte bära hela landets prestation på mina axlar. Jag kan inte säkra kvaliteten i alla led, inte ens inom mina ansvarsområden, eftersom jag har för mycket att göra och inte har rätt stöd och resurser. Det jag KAN göra är att göra mitt bästa och vara nöjd med det.

Kan du det?! Hur gör man?! När stänger man av, vilka grejer ska få gå åt helvete?! Jaja, idag har jag, inspirerad av Tessalisa stramat upp det lite. Det blev kokta ägg, makrill och majonäs till lunch och varmrökt lax med blomkålsmos till middag. Jag har just gjort 40 min pilates och det tog en rejäl dos av min ångest. Tyvärr sitter resten kvar som ett järnhand över axlar och tinning.

Nu tänker jag på sådant härOch sådant härMitt absoluta drömhus – alla kategorier!Så fin inspirationbild Har tänkt att jag ska ta mig in i Yoga Girl’s värld en dag, i väntan på det kan man ju träna lite styrka. En liten blixt i mörkret – plommonträd som blommar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s