The botten is nådd

Det som e bra med att må riktigt rövdåligt är ju att det tvingar fram en förändring.

Jag vaknade idag och skulle frivilligt ha ställt mig first in line till halshuggning. Så jag gjorde en smoothie på allt nyttigt jag kunde hitta. Tänker att min kropp kanske skriker efter mineraler, gröna grönsaker, vitaminer.

Ikväll har jag följt upp med kallrökt lax, kokta ägg, majonnäs, avokado, groddar och mandlar – fantastiskt gott. Förlåt för dålig bild med det skulle gå fort – vrålhungrig.

IMG_0589
Som efterrätt blir det ett halvt glas smoothie på spenat, broccoli, Udo olja, macca pulver, chiafrön, linfrön, groddar, ekologisk citron, lite färska hallon, blåbär och björnbär.

Idag älskar jag den här kvinnan lite extra mycket ❤️

IMG_0591

Tänk ändå, vi som är ganska ”bortskämda” eftersom vi inte tycker oss behöva slåss för jämställdhet. 2015 skapar det rubriker och faktiskt rabalder när en respekterad, etablerad skådespelerska hävdar något som borde vara alldeles självklart men som är allt annat än just det. Lika lön för samma jobb, även mellan könen.

Hur många kvinnor känner du som är ekonomisk fria och självständiga, även efter att de har fått barn?! Vem skulle ha den bästa ekonomin om du och din partner gick ifrån varandra?!

Är det verkligen bara jag som tycker att det är outhärdligt trist att det ska vara så?! Att vi generellt och strukturellt är lite mindre fria?! Lite mer bundna?!

Nu måste jag ta en stund på spikmattans innan mitt huvud imploderar! Innan läggdags blir det kanske ett avsnitt av en ny dansk serie som heter Mord utan gränser!

Puss å fin kväll t dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s