Rumour Has It

Tack alla fina som gratulerade mig igår! Jag är ju uppvuxen som Jehovas Vittne och de firar inte födelsedagar. Även om det är 15 år sedan jag slutade leva som ett JV har jag aldrig riktigt vant mig vid uppmärksamheten.
För mig blir det därför roligare att fylla år för vart år som går 😉

Fina blommor som jag fick av Kym igår (sorry f dålig bild)

IMG_0387
Idag försöker jag tänka på det här:

IMG_0430

Lite konstigt namn på en klädbutik, eller?!

IMG_0356

Thank you for all the B-day wishes yesterday, left med feeling very warm and appreciated. Growing up as Jehovahs witnesses I never celebrated my Birthday and even after 15 years (as a ex-JV) the attention is welcomed but awkward.

Today I focus on appreciating myself and my own value – so easy to forget.
Found a shop with a weird name – FUL FRU, in Swedish that means ugly wife.

8 reaktioner på ”Rumour Has It

 1. tessfriis skriver:

  Jag har haft ett jättegräl m J och vet varken ut eller in. Sååå trött på detta och önskar jag bara kunde säga: Jag tar mitt pick och pack, och barnen, och drar. NU! Men det är inte så lätt. Det blir så galet mycket mer komplicerat när det finns barn med i bilden. Frågan är bara hur tycker våld man ska göra på sig själv…
  Hoppas du har det bättre ❤️❤️❤️

  • annaoyes skriver:

   Va?! Onej, är det sant?! Vill du prata?! Jag kan ringa på Viber, Skype eller vanlig tfn! Du är bäst och det är jag säker på att han vet också, kanske glömde bort det idag?! MASSOR med kärlek till dig! Let me know om du vill prata – ibland e det skönt att prata av sig med ngn som er långt borta ❤️😘

   • tessfriis skriver:

    Guuuu vad du är gullig! ❤️❤️❤️
    Just nu är jag bara uppgiven och jävligt less. Kan inte riktigt komma fram till om vi ska prata igen ikväll eller om det är bättre att undvika varandra. Kan jag inte bara få vila i livet och relationen nån gång?! Tack tack tack för att du finns. Min klippa! ❤️❤️❤️

   • annaoyes skriver:

    Baa! Lita på din magkänsla, känns lite avstånd bäst till de ondaste av känslor lagt sig eller måste det rasas ut mer så fort som möjligt. Tänker på dig & vill påminna dig om den kloka, varma, sprudlande människa du är. Hon går hel ur det här!

    Finns här om du vill prata, skriva, rasa. Du förtjänar bara det bästa och framför allt att bemötas av ständig värme och kärlek från alla på din väg och mest av allt från dig själv! 😘

 2. Therese skriver:

  Grattis i efterskott! Väldigt vackra blommor! Blommor gör varje människa glad tror jag.
  Födelsedagar är däremot INTE nåt jag uppskattar, när det kommer till mina egna alltså. Ålder är bara en siffra sägs det… Jo tjena, inte i min värld. Jag har en ständigt pågående ålderskris och känner mig stressad över att jag bara blir äldre och äldre och inte alls har hunnit med allt som jag borde ha gjort. 40 år blir jag nästa år.
  Jag tröstar mig med att jag har ett helt ok, alternativt liv, även om det inte riktigt ser ut så som jag tänkte det för 20 år sedan.

 3. annaoyes skriver:

  I KNOW, min åldersnoja började tyvärr samma dag som jag fyllde 24 och har inte gått över sedan dess. Önskar jag var cool och stod över sådant trams, men nej. I år var faktiskt första gången på 10 år som det inte kändes nattsvart. På trots av en MYCKET högt tickande klocka! Blommor hjälper och champagne och vänner och fina ord!

  Hoppas du har en fin dag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s