It’s my Birthday and I cry if I want to

En dag av kontraster

Kaffe på sängen, ett halsband och ett kort från en väninna, ansiktskräm och fint kort från C (har redan fått underkläder från Victoria’s secret och skidturen i helgen)

IMG_0385-0

Lyxlunch med Kym på French Kitchen – 3 rätters buffé. Som synes var vi mest intresserade av desserterna!

IMG_0359-0

IMG_0360-0

IMG_0361-0

Nu sitter jag sedan ett par timmar på sjukhuset och har just genomgått alla operationsrisker etc med läkaren. Jag känner mig väldigt tunn och skör.

IMG_0362-0

Det kan, beroende på vad de hittar när de går in med titthål, sluta med ännu en öppen operation alternativt ingen operation alls. Läkaren sa att det är en enormt svår och komplicerad operation jag har framför mig. Ibland undrar man verkligen varför de säger så! TÄNK om jag vaknar upp och har fått magmusklerna avskurna igen, för andre gången på ett halvt år.

Finns bara en väg och det är framåt! Känner för att tröstshoppa sjuka mängder kläder! Å innan förmaningarna drar igång – JA man ska tänka positivt, JA jag är extremt tacksam för det jag har. Men guys, det är också helt ok att ta 5 min och få vara lite ledsen och orolig. SEN kan man gaska upp sig och ta nya tag.

Jag har några timmar på mig, borde jobba när jag kommer hem men tror jag köper med mig champagne istället.

Jag tror aldrig jag har druckit champagne på min födelsedag!

You would cry too if it happen to you!

Köpte, under ett svagt ögonblick av våglängtan en väska i mjukaste mocka! Det är ju ändå MIN födelsedag 😉

IMG_0373

Kolla Stella i bakgrunden – är hon inte helt ljuvlig?!

A day of contradictions. Woke up and got served coffee and gifts from C and a friend. For lunch Kym treated me with a 3 course lunch with focus on the sweets. During the afternoon I spent some hours at the hospital getting prepped for my next surgery. Safety above all is typical Japanese and therefore the doctors spent 80% of the time talking about the risks. Left me feeling very unease.

To raise my spirit and celebrate to the very end – I’ll have champagne for dinner!

En reaktion på ”It’s my Birthday and I cry if I want to

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s