Come Along with me

Det är FREDAG!!
Det är jag faktiskt lite extra glad för just nu, helgerna. Jag har väldigt mkt på jobbet och tyvärr inga jätteroliga, utvecklande grejer utan mycket tid går ut på att städa upp efter mina chefer.

Det är ju en liten tung period nu för oss alla, kylan gör huden lite extra tunn, glåmig, torr och spröd. Motivationen är ett tunt tunt lager och vi stretchar den så mycket vi kan. Jag äter lite för mycket, tröstar, skämmer bort,, straffar.

Tankar om förändring, förbättring etc river mig men jag orkar sällan mer än att krypa in under en filt och läsa ord på en rad. En liten liten knuff i rätt riktning kan dock ge mer energi än man kan tro. Igår bytte jag ut alla mina favorit tidningar på Readly (inte inredning) mot helt nya. Ut med mode, skönhet, mat och skvaller. In med aktier, musik, språk, film och psykologi.

Detsamma ska jag göra med podcasts, röra runt lite, byta ut, lära mig något nytt. Sista steget blir bloggarna – där har jag redan rensat ut ganska mycket. Det blev liksom overload med hälsa, träning och mat.

Låter som jag har för mycket tid, jag vet 🙂 men alla dessa grejer är saker jag sysslar med i mellarumstiden. I bilköer, på tåg, i väntrummet etc. Jag gillar det!

Imorgon ska vi åka SKIDOR! Juhu, vi ska upp där det är massor, massor, MASSOR med snö, nästan 5 meter! Stella ska också med det lilla livet så hon ska få bekanta sig med det enda plagget hon äger – en dunjacka 🙂

IMG_9935

I brist på annat att visa – en bild på IKEA’s Limited collection BRÅKIG som är ett samarbete mellan IKEA och danska Art rebels. Du såg den nog i svenska varuhus redan förra året men ja, Japan är ju långt borta från The motherland och därför har vi fått den först nu.

Älskar när IKEA gör nya, oväntade och roliga design samarbeten. Det kommer att bli mycket mer av det fram över. Det är faktiskt mitt drömjobb just nu – att få jobba med IKEA’s kollektioner. Ett krux – jobbet är i Älmhult :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s