Tacksamhet

När man har jobbat större delen av sitt yrkesverksamma liv inom retail och i butik, som jag har, då är man van att jobba när alla andra är lediga. Kvällar, helger, röda dagar.

Trots att det är 3 år sedan jag jobbade i butik, njuter jag fortfarande av mina lediga helger med två sammanhängande dagars ledighet på ett helt otroligt sätt.

Idag är det national holliday, klockan är 9.15 och jag, man och hund ligger fortfarande i sängen. Så dekadent, så alldeles särledes ljuvligt och njutbart. Jag är på andra sidan morgonkaffe och dusch och har ägnat morgonen åt att läsa igenom alla favoritbloggar och inredningsmagasin på Readly så nu känner mig lugn och glad.

De senaste månadernas jobbigheter har lärt mig en oerhört viktig sak – att verkligen njuta av små stunder av ljuvligheter. Som solens strålar genom gardinerna en ledig morgon. Ett sött sms från en vän, ett samtal med en familjemedlem utan bråk, en promenad i parken med Stella.

Vackra bilder i tidningar på fina saker jag aldrig kommer att köpa för jag förstår nu, pengars värde och vad jag ska använda mina till.

IMG_3521

IMG_3520

Fortfarande härligt att läsa om 🙂
Idag ska jag jobba en massa hemifrån, missade många timmar igår och arbetsuppgifterna har hopat sig långt upp till himlen. Jag ska också ta en timma på gymet efterföljt av lite hemmaspa. Alla, precis alla små knep till ökat välbefinnande och minskad stress är tillåtna.

Hör att det känns vårkänslor i Sverige, trots snö och kyla. Hoppas du njuter av det!! Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s