Träningspass 15/100

60 min styrka med PT och viktstång

Ganska svårt med tekniken och få kontakt med rätt muskel på rätt tid. Det här kommer att ta lång tid att få ordning på. Rätt utfört sägs några av övningarna vara det absolut i särklass bästa för fettförbränning.

Annars ligger jag lågt. Trots nystart, nya rutiner, träning, frisk luft och motion ser jag ut och känner mig som ett vrak. Stänger av och släcker ner allt, drar mig inåt och rider ut stormen. Tänker hålla liv i bloggen, det får bli mitt bidrag till omvärlden ett tag framöver.

-A-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s