Ropet från underjorden

Igår var verkligen bottenskrapet av en dag. Vågor av ren och skär sorg, ilska, apati och uppgivenhet väller in och tränger ut igenom varje por på min kropp. Psyket är ju en förunderlig och slug jävel som har en förmåga att locka in oss i en känsla av falsk trygghet. Det här reaktionen av senhöstens begivenheter, känslor som legat och vilat och väntat på att jag ska bli redo, få tid till att ta mig an dem. Nu marscherar de in i den ordnade tillvaron utan planer om att skona någon.

Jag kommer att klara av det här men först – sorg.

För att överleva morgonen – låt oss tala om något helt annat. Jag är på dag 5 utan schampo, ett litet projekt jag har. Det går förvånansvärt bra. Här är ändå top 3 absolut skämma bort mig själv produkter.

2015/01/img_3402.jpg

1 Drink up Intensive overnight mask från Origins. Total svalka och lindring för en torris som mig.

2. Facial scrub mask från Elisabeth Rudolph. Ljuvlig mild men effektiv mask/scrub som jag använder i duschen 1 gång i veckan. Minskar faktiskt synliga porer och orenheter och så känns den underbar och lämnar huden återfuktad och ren.

3. Zink & Sage schampo från John Masters Organics. Den här lilla pärlan hann jag bara använda 2 gånger innan jag bestämde mig för en vit månad. Nu letar jag efter dess like i balsam istället. Den här doften får mig att vilja skratta och dansa, så obeskrivligt underbar och så helt ekologisk.

Lite yta och lyx för kropp och själ. I eftermiddag drämmer jag kanske till med innehållet i min sminkväska 🙂 Ikväll ska jag köra styrka med Kym och nu ska jag försöka klara av dagen utan att börja gråta för minsta lilla. Känns verkligen som om jag går omkring naken, utan hud. Jag undviker allt och alla för jag vet att minsta lilla grej kan orsaka tårar och konflikter.

Hoppas du får en strålande dag, min vän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s