We Will Rock you!!

365 dagar – Rökfri!!

Jojårå (med några få onödiga, dumma men totalt oviktiga undantag) så har jag varit rökfri ett år idag!! Jag är så GLAD, jag har sluppit fri, fri från ett beroende som är påhittat och indoktrinerat i oss att det skulle vara svårt att bli fri ifrån. För mig har det varit 100 000 gånger lättare att sluta röka än att bli av med sockerberoendet. Men idag : glad och tacksam att jag slipper lukten, stressen, gula tänder och dålig andedräkt. Det har faktiskt gått så långt att jag håller på att kräkas när jag känner lukten. Speciellt om man är ute å går en rask promenad och går förbi någon som bolmar och man ser hela rökmolnen som personer står i. Fruktansvärd stank och jag tycker så oändligt synd om hen.

Igår började jag med projekt no poo ( no schampo) ju mer vi tvättar håret, desto mer fett producerar hårsäckarna, resultatet är en fet hårbotten och torra toppar/längder. Så nu försöker jag en månad – att bara tvätta håret i balsam. Vi får se hur länge jag står ut.

Måste berätta om igår kvälll i ett annat inlägg. Det som började med en middag utvecklade sig till en helnatt. Med massor av musik, skrålande, pinsamheter och tårar av skratt. Det blev väldigt sent men det var härligt. Jag höll mig till ett glas rödvin och två dyra drinkar med 17 årig japansk whiskey. Kvalitet istället för kvantitet 🙂

Jag ÄLSKAR söndag morgon, då kan jag ligga och gotta mig och somna om, helt utan dåligt samvete. En nyklippt Stella som gosboll är inte heller fel.

2015/01/img_3398.jpg

Jag har enorm träningsvärk idag hehe. Så det passade otroligt bra med en omgång nybörjaryoga för att sträcka ut onda muskler.

Träningspass 11/100

40 min nybörjaryoga

Annars är det mycket målarfärg på mig just nu. Vi tvättade slipade och målade första lagret igår och just nu har vi avsluta andra lagret. Det blir ett tredje ikväll.

Klockan har redan hunnit bli 14.30 (underbart är så kort) och jag ska laga dagens första mål mat. (Det blev väldigt mycket mat igår, grillad avokado, grillspett med kyckling, fläsk och nötkött, bacon lindad mozzarella etc)

Kanske därför jag först har blivit hungrig nu, en läcker omgång LCHF spagetti och Köttfärssås väntar!

Ha den allra skönaste av söndagar!

En reaktion på ”We Will Rock you!!

  1. tessfriis skriver:

    W O W !!! Stoooort grattis, fasiken vad du är bra!!! Så himla härligt att läsa om din glädje och sprudlande energi 💜 Spännande med köket, hoppas ni blir nöjda 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s