Att känna att jag lever

Det fick jag verkligen prova på idag. Årets första Boot camp avklarat och jag lever fortfarande.

Träningspass 10/100

Boot camp 60 min gruppträning utomhus med PT

Därmed är ju 10% av det långsiktiga målet uppnått. Idag tänker jag vara lugn, glad och stolt över mig själv. Jag vägde och mätte mig imorse. Första gången på 1 vecka. Jag kollar bara följande grejer:

Vikt
Fettprocent
Midja
Bröst
Arm

Jag blir oerhört lätt fixerad och även stressad över att väga och mäta mig. Idag var bara en kontroll, efter de 10 första dagarna tillbaka till min föredragna livsstil och jag ville se om jag var på rätt väg. Det är jag, sakta men förhoppningsvis säkert. Nu tänker jag inte väga och mäta mig förrän sista januari och därefter bara en gång i månaden.

Jag är oerhört fascinerad och imponerad över mig själv och min kropp, 5 månader sedan jag körde Boot camp och jag tycker faktiskt att jag lyckades hänga med bra. 2*45 sek plankan till exempel. Russian twist, fixade jag galant. Största skillnaden kände jag på dips (triceps) där jag tappat styrka. I somras kunde jag göra ca 30 st på 45 sek, idag knappt 10. Det kommer nog snart tillbaka.

Ett tydligt bevis på hur länge sen det är jag träffade min PT är ju att hon idag dök upp 20 veckor gravid – alltså halvvägs in i graviditeten. Hon såg enbart superstark och fit ut med en liten baby bump 🙂

Nu ska jag bara göra som jag vill, resten av dagen, jag ska fira med en kaffe latte med grädde (har helt slutat med mejerier i kaffet, kör enbart med kokosolja till vardags.) Plocka in, köra en omgång tvätt, läsa lite innan vi går igång med projekt skåpsrenovering.

Önskar alla en ljuvlig lördag, må ni få lov att spendera den som ni vill!!

Kram

En reaktion på ”Att känna att jag lever

  1. tessfriis skriver:

    Låter härligt! Styrkan i armarna försvinner sååå fort för mig också men det positiva ör att den rätt snabbt kommer tillbaks! 🙂

    Precis aå gör jag också. Svart kaffe, ev m kokosolja, i princip alltid men om jag verkligen ska lyxa till det gör jag en god smarrig latte med grädde. 🙂 ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s