När man får vara ute

I en sån här fin miljö är det härligt med vardagsmotion.

2015/01/img_3392.jpg

Hann fånga solens sista minuter på en härlig promenad med Stella i parken högt över staden. Så är motion som bäst – utan stress och utomhus.
Imorgon blir det lite annat när det är dags för första boot camp sedan augusti, hjälp!

Träningspass 9/100
40 min rask promenad

Jag funderar hela tiden på om jag ska hoppa av utmaningen, om den gör mig för stressad, om jag ska fokusera på att följa min plan, få rutin på träningen etc. Samtidigt får den mig till att gå minst en rask promenad om dagen, som jag annars inte hade gjort, vilket betyder att jag får ett min. Motion varje dag. Så jag tror att jag fortsätter men jobbar med att ta det lugnt samtidigt!!

Nu är det helg, massor med utomhusluft, träning, skåps renovering, hemma pyssel, middag med vänner och relationsvård. Tror C och jag glömt varandra i julhets, resor, hälsopanik, budgetar och jobb. Hoppas du har en fin helg framför dig ❤️

2 reaktioner på ”När man får vara ute

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s