12 timmar senare

Somnade runt kl 20.00 igår och vaknade 07.45, vet inte om jag någonsin sovit så länge. Kanske var väl investerade timmar. Som ni vet är jag ett stort fan av Anna Hallén, jag läste hennes blogg igår och speciellt inlägget ”Varför fastnar vissa på platåer” och kände att det var precis mig hon beskrev.

Anna Hallen

Hur jag äter mindre och mindre med enda resultat att förbränningen går ner. När jag så gör undantag, som potatis på jul och ett par dagar med choklad – boom + 4 kg. Jag måste verkligen äta mig igenom det här.

Med undantag av igår så har dock hungern nästintill försvunnit. Jag ska bara Hang in there, fokusera på att få i mig nog med bra fetter och träna för välmåendes skull och däremellan arbeta på att älska mig själv. Även om jag är den mest svårälskade jävel jag någonsin mött 🙂

Kör genom ett soldränkt Tokyo och svårt att förklara det mäktiga i att ha Mt Fuji svävande i horisonten. Sjukt dålig bild på grund av avstånd och skak men jo, han står där, Fuji San, snökläd och vacker.

2015/01/img_3307.jpg

Idag tar C och jag en soft dag, besöker ett hus på andra sidan Tokyo som just byggts om. Vi kommer nog bara vara där 09.30-16.00 så förhoppningsvis hinner jag en långpromenad i solen innan den går ner i eftermiddag. Måndag är det helgdag i Japan så i ren arbetstid blir Uppstarten mjuk. Jag har ju fått 100% mer ansvar på jobbet. Jag drunknar i administration och speciellt de kommande 3 månaderna är extremt introverta. Så sjukt tråkigt, varje dag när jag går hem känner jag mig helt knäckt och som att ögonen blöder av att ha stirrat på datorn och excell dokument i 8 timmar. Jaja, livet kan väl inte vara spännande hela tiden.

Hoppas du har en fin dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s