It’s all about the base

Vaknade pigg och utvilad idag, tog en kaffe med kokosolja i sängen och började läsa i nästa bok från min trave på sängbordet. Stressyoga heter den, bara namnet gör mig stressad haha. Skämt å sido så är det ju den verkliga fördelen med jetlag, att man vaknar så tidigt. Jag softade verkligen rakt in i vadagen.

Skönt att vara igång igen, hungern försvinner som genom ett trollslag för att man inte har samma tid på jobbet. Härligt!

Det här med 100 pass innan midsommar, det hade jag ju inte helt räknat på innan jag sa ja   🙂 det är ganska mycket. Min plan var ju att träna 3/vecka men det blir bara 72 fram till midsommar. Men det är ganska bra, man tar sig faktiskt ut på en extra promenad. Jag får nog speeda upp men just nu vill jag bara ta det i min egen takt, inte stressa. Vet att hetsen kommer ändå, förr eller senare, Den gladaste nyheten är nog ändå att trots långt träningsuppehåll känns det ganska lätt att komma igen.

Dagarna här är varma och soliga men kvällarna mörka och kalla. Då får man ladda upp med många JUBLA ljus från IKEA. Köpte den här stora, gamla glasburken på en loppis för ett tag sedan.

Ikväll gör vi Chicken nuggets, de blev ganska goda, recept från senaste Allt om LCHF tidningen.

Träningspass 5/100 

30 min rask kvällspromenad

Nu ska jag runda av kvällen med ett avsnitt av den danska serien Arvingarna (Regisserad av Pernilla August) riktigt bra.

Det här var mitt försök till att skriva et kort inlägg, hehehe, Övning ger färdighet

3 reaktioner på ”It’s all about the base

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s