I landet upp och ner

Det nya året skulle tydligen firas in hardcore – sömnen uteblev helt, sov inte en blund. Önskar att det berodde på att vi festade hela natten men nej, bara gammal hederlig jetlag och insomnia. Morgontimmarna ägnade jag åt att städa och sortera i alla köksskåp och lådor, så ryst jag kunde för att inte väcka C.

Årets första dag tillbringades således med att sova från och till, hasa runt i raggsockor och mysbrallor, städa, halka i tappen och få brännsår på armar och ben, gosa med Stella och äta omelett och plockmat. Så skönt att få vara hemma och skrota, göra ingenting men ändå få fixat lite.

Idag fick jag i alla fall sova till 04.30. Solen skinner reden från en klarblå himmel, jag tänker tassa ner, göra en kopp kaffe och ta den med upp under täcket igen. När C vaknat hoppas jag på en långpromenad i Yoyogi park och att jag får tag på 2015 års journal. Idag har vi lovat varandra att göra en budget, fasar lite för det. Två småsyskon som vill vara obrydda, generösa och spontana. Samtidigt vill vi fruktansvärt gärna ha ett hus en dag så vi måste verkligen bestämma oss för hur vi ska uppnå det.

Några fler skåp och lådor ska gås igenom och organiseras idag annars står vila och läsning högt på listan. Imorgon öppnar gymet så då kan jag förmodligen bli medlem och komma igång igen.

Jag är inte fullt så redo för det nya året som jag skulle vilja vara. Har inte tänkt efter, känt efter, analyserat, valt ut, visualiserat etc. Året väntar inte på mig, det kör på ändå. Det är ok, jag är så trött, fysiskt, jag tror det bästa jag kan göra nu är att vara snäll mot mig själv, vila och se till att få i mig ordentligt med vatten och utesluta sockret. Snart kommer orken, viljan och lusten tillbaka. Jag längtar faktiskt lite efter vardagen.

Ha en fantastisk dag!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c01/38618755/files/2015/01/img_3251.png

En reaktion på ”I landet upp och ner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s